Wednesday, July 13, 2011

takot kalo jodoh dgn korean ._.

haha . nak tegelak plak bace tajuk tuh xD
mcm ade jodoh je (sape tawu ade plak kan)
haha . aduish , baru balek dari skolah
penat gilerr .. ingat kan ade koku , tp ckgu mesyuarat pulak
hayyaa , bg taw lha awal2 , xyah saye tggu dkt balai ilmu td lamelame
tp penat tuh terus berubah bile dah masuk krete , ontheway balek rumah kan

tibe2 ...

ade bunyik...

lagu..

dkt radio..

LAGU FICTION <3 <3

woott woottt ~~ terkezott sgt psl xpnh dgr lg fiction kat radio
wahh , pastu kite kate kat mama , "maa , ni lagu sengkuanggg!!" ><
[p/s : "sengkuang" is gikwang , my mother call him "sengkuang"]
then my mom said "ehh,td mase mama naek krete,tade satu lg korea pon , mse adeq naek , ade pulak"
hihihi . dah namenye kpopers , mmg lha itu jodohnye XD

.......
back to the title again 
bkn tuh sbenanye nak di critekan
act , kite takot dah besa nnty kite ADE LAH PULAK jodoh ngan artist kpop
tp mslhnye sume my taste muke mcm prempuan sikit (even badan six pack )
haish , dah lah muke flawless and bersih
ape agaknye my father will said ek if die tgok tuh pilihan anak nye ?
hmm , tgok lah calon2 tersebott :

hmm , kang ayh kate comel sgt menantu aku nihh ..
kang Chansung nih , my dad ckp ni plak "ehh,makcik mne ko bwk balek ni?" haha xD
cun+canteq rambut menantu yg nih
nak kawen dgn prempuan ke anaknye ?
hmm , byk lagi sbenanye , tp mls nak cari gmbr ;)
tp apekah sume muke bersih , anti jerawat , cute , putih ...
menjadikan ayah2 di serata dunie risau bile tgok menantunye begini
haha xD

agak nye yg nampak manly sket TOP sorang je kot .. keke


takot kan tibe2 ayah kite xbg kawen ngan diorang :(
hmm .. xpela , masih ramai kpop group akan dtg
maybe diorang plak akan ganti tmpt nampyeon2 kite kat atas nih 
wait n see :)

- - - - - - - - - - - -
BONUS
- - - - - - - - - - - -

tgok ni ..


yg top minum tuh same kan dgn kite punye yg botol pink tuhh :DD
suke nyee :DDD
even TOP punye warne kuning , kite punye warne pink , tp same lah jugak tuhhh :DD





2 comments:

  1. @kpopperz a.k.a nabila eonni :D - haha,of course <3 woot woott

    ReplyDelete