Wednesday, March 21, 2012

Hari result SPM .___.


Tadi aku ambik result SPM aku ._. seriously cuak gila . kfine tipu je . HAHA .
Tadi aku pergi dewan atau dengan kata lanjutnya , aku menyemak nak tau result senior" aku (Y) 
aku pegi lambat tadi . aku tido kejap dekat kelas pasal aku sakit perut . bangun bangun je tengok Yenney dengan Kyra dah ghaib . Aku tak expect diorang turun dewan .

Elok je aku pisat pisat , tiba" Jaba datang duduk dekat sit aku . Datang cerita chapter 4 subjek science pulak tu . Errr --' lepas tu dah la buli aku punya tupai . tsk tsk lol . lepas Jaba bangun je , Udin pulak datang duduk . HAHA macam baru tunggu turn je . Ingat datang cerita apa , pun sama je cerita chapter 4 =..='' aku pun tergelak gelak pasal dia cakap dah lah kelakar , lepas tu tak guna pulak tu cerita dengan bangganya belajar chapter tu . Kecohh je diorang . Alahaii , kenapalah diorang dah tak sama kelas . Diorang sengal je .

Lepas tu , Kyra naik . Aku ajak dia turun balik pasal nak join tgok result jugak . Orang first kitorang tanya result , Kak Sara . Untung gila kak sara ! Dia dapat result bagus , so ayah dia bawak dia pegi KOREA . Kak sara ambik gambar kitorang pegang result dia . HAHA . Mangsa kedua , kak Teha . Then , abang Sharul . Then , abang Kecik lalu , pun jadi mangsa jugak . Kak Syira , kak Bojo and ada akak ni pun jadi mangsa kitorang . HAHA . act nak bertenggek lama lama tapi masetu dah waktu amali solat . so putus hajat nak menyemak lama" .

Masa math pulak , cikgu ceita pasal Pak Kadok . HAHA . semua lepas dengar cikgu cerita macam tak percaya je . cikgu penat menengakkan kebenaran . HAHAH XD time cikgu Haryati and cikgu Kamisah mesti best gila pasal ada sesi gelak :D Cikgu ni kalau masuk mesti aku pecah perut . Sebelum tu time agama , cerita pasal Syurga , aku asik gelak dengan Silmi . Hari ni penuh dengan aura gelak betul --''

http://i1112.photobucket.com/albums/k488/sqacct7/jan11/sayingimages_tumblr_lewvfxhGPY1qgow0ko1_500.jpg

Ehemm , kepada kawan aku yang cakap aku suka gelak tu , sila baca statement atas ni . HAHA . tengok bertapa untungnya kau dengar aku gelak tiap" hari . Bertapa faedahnya gelak nyaring yang kau selalu dengar kat telinga tu ;) lol

Tu je aku nak membebel dekat korang . 良い一日を~ Ja ne~

Omo omo . SNSD datang . benci aku fikir kan benda tu . apakah ? -________-''

Saturday, March 17, 2012

Cuti dah habis --'

kekasih gelap 2012 :>


Ohh hai hai , assalamualaikum :)
Seperti biasa , aku dah start blank nak tulis intro ._. k abaikan . cuti dah nak habis . cepat betul . tak sempat merasa cuti seminggu pun . tsk tsk . apa yang aku dah buat cuti ni ? alahaii boring nye list :'<


Kelas Tambahan
Oh ye , bengkel kecemerlangan dekat sekolah empat hari . fuhhh . best la jugak , oke lah tips dia , berkesan untuk exam . tapi separuh hari betarung di sekolah --' baik tayah cuti je . lol 

Artwork
artwork aku adalah bertambah cuti ni . Aku teringin nak lukis tak skema , tapi malangnye , mcm skema je ==' aku nak lukisan anime yang nmpk mcm guna watercolour tu , lepas tu lukisan dia yang nampak hidup . aku tak suka lukis orang tegak macam tiang letrik , tapi tu hakikatnya .__. banyak lagi kene belajar ni .antaranya ;

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/419310_385343584810232_100000037823098_1588698_1731508804_n.jpg 

and some doodles hingusan .__.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/430634_390568124287778_100000037823098_1604195_2065992498_n.jpg
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/161234_100000037823098_296578991_n.jpg


Canon EOS
Tsk tsk . ni benda yang diidam idamkan akhirnya ada dekat rumah aku ._. lol ._. ada ekat rumah aku , tapi orang lain punya --' aku sempat lah godek godek benda tu . omg seriously aku cakap , gambo dia lawa . aku nak je benda tu . dapat pegang beberapa  hari pun haritu dah best ._. ohoh gayatnya bunyik aku --'



 Bias
Ohohoho . yang ni tak boleh cerita lah . kekashi gelap aku .. suara dia aku sukaa . sedappp *O* malas nak cerita sapa dia .__. lalalala~~~ miss R kenalkan ._.

Comeback
B1A4 dah buat comeback . aku suka lagu lagu dia *O* laki aku dah blonde gitu rambut dia . handsome . terus jadi DP aku . aku tak sabar 2nd MV diorang . mesti lagu time is over kan ? jeng jeng . 



Lagi apa aku buat ? sadisnyaa cuti aku . tak ada benda yang best lansung . nak cerita pun tak menarik actually . haish . untunglah korang yang pegi jalan jalan .___. kbye .

Hehehehe aku nak buat projek baru . aku dah cat putih dah bende tu . aku guna cat dinding ._. HAHA . nantilah kewujudan benda recycle a.k.a hiasan recycle tu . aku nak jahit baju lawo lawo untuk nak letak kat situ . lepas tu letak bear , lepas tu nak letak tea set *O omg <3

Wednesday, March 7, 2012

Future Fashion Designer ?!?

http://data.whicdn.com/images/20284427/tumblr_lwy5zxuAac1qh8syro1_500_large.png


Kyaaaaaaaa ! Anyeong yorobun ! :D
Dah pukul 5:10 dah ni , kejap lagi nak siap pegi sekolah . seriously aku imsomnia lepas exam @_@
Aku bile dah 2 minggu lebih tak mengadap lappy jadi gayat lak bila bukak lappy . HAHA . Tu yang tak tidur tuh , banyak bende aku terlepas and tadi tgok dorama Attention Please ! yang duduk terperap dalam lappy ni, tak tengok tengok. Baru tengok ep 1.Ade Ryo dalam tu and girl tu ada rupa Eikura Nana sikit.Sebelum tu layan anime Kaidan Restaurant satu ep jugak. HAHA . First time aku tgok anime berepisod dekat laptop.Selalunya tengok kat tv.Paling koman Detective Conan, HAHA. Oh actually, aku nak cerita bende lain lah.Apa lah meleret sampai conan bagai ni.

Tadi, wifi ade orang tutup. Malas nak on kan balik dekat luar.So, godek godek CS3. Tadaaa, hasil jugak satu artwork yang berunsur Fashion + Photography. Dapat ilham dari gambar Kame. And rangka lukisan tu ikut posture Kame dalam pic tu. Kaki tu pulak masa tgok gmbr jiyeon, terfikir nak buat kaki orang tu macam tu.So, semuanya kebetulan je dalam pic ni.Masa nak buat pun kebetulan pasal tak sangka pulak tak tidur malam ni.


http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431977_384047918273132_100000037823098_1585761_684175965_n.jpg


Seriously, lukisan aku nampak matang. Aku teringin nak buat doodle comel comel macam Nana buat tapi aku tak reti. Kalau lukis tangan boleh la, guna photoshop nanti jadi chachat. Design sebelum ni pun nampak matang. Lagi lagi posture orang pegang apple tu melentik je . HAHA -.-


http://2.bp.blogspot.com/-8wOaH9CUgBY/Ti7F10cL8lI/AAAAAAAAAQo/vjdOLZDhje4/s640/My+design.jpg



Kbye . Nak mandi ! ^o^