Wednesday, February 22, 2012

{ Contest } You're my bias !

" Kamenashi Kazuyaaaaaa ! You're my bias ! " jeritku .

"yaa ~ yaa ~ aigoo ~ apehal ni haa ngigau tak ingat dunia betul"tiba-tiba datang suara sengau tersebut memecahkan suasana romantik aku dengan Kame.

"Alahai,kacau line betul lah.Baru nak havoc dalam concert CHAIN ni pun tak boleh"aku merungut sambil mengelap air liura basi yang sedikit meleleh akibat melihat perfomance Kame yang tak menahan HOTnya.

"hoi , kot ye pun masuk contest Nabilah ni,takyah la sampai ter'lalok' depan laptop kau ni."

image03_8.gif


Eh3 , apehal aku buat fanfic pendek yang tak berapa nak buat orang gelak lagi merapu ni ? HAHA ._.'' #haa , aku nampak korang gelak tak ikhlas ! ;p

Oh yeah , Mrs.Dongwoon ade buat contest ni ! Join jangan tak join ! Semangat ni aku masuk contest setelah berkurun aku tak join apa-apa contest.So,aku pun nak buat entry ni untuk gambar yang aku dah edit :) #Hoho maaflah kalau grammar tak betul kat ayat tu , aku edit pukul 12 malam , otak pun mcm ting tong sikit ._.''



3 lucky fairy have been tagged !
Azra [makcik , mane blog hang ? .__.]

K nite nite image26_5.gif

Tuesday, February 21, 2012

{ Recipe Collection } Bento filler - Mini Sized Cabbage Roll



Bento ! I wanna bring bento to school ! urgh , I wish I can wake up more early than usual this thursday . I wanna make bento badly ;__; I wanna make those fancy and cute filling . Such as mini cabbage rolls, mini meatloaves, omelette rolls, chicken terayaki and more !   kyaaaa ~~~ image13.gif Oh just imagine I bring a cute Rillakuma bento to school ! omg . I know I just build castle in the air. HAHA okay forget bout it .



Tommorow , I have to attend Prefect Meeting . lol -.-'' i mean Prefect Course (?) ahhhh watever -.- I just hate attending something that begin in morning until evening image07.gif All day long hearing those motivation is quite tiring unless it got some fun activity , Im okay . Huh . But it's good too because I dont have to attend 1 Murid 1 Sukan that evening . I like Futsal but I kinda hate those "kecoh" seniors . Sorry to said but you guys really annoying . HAHA . lol  #jahat gila aku .__.'' k fine -.-'' . And yeah , tomorrow , we must wear that expensive shirts . Urghh~~ RM 30 for a shabby shirt . we HATE it but we HAVE to buys and wear it .


image05_4.gif 


Thats all I wanna write today . Got exams this march . OMG . Seriously , Im dead because Im not ready for it yet . This Thursday , the KRK students's parents must come . They got meeting with the teachers . Okay . Im dead AGAIN . Kbye !

Itadaikimasu  ! image29.gif

Friday, February 17, 2012

{ Recipe Collection } French Macaroons

http://3.bp.blogspot.com/-Qn74AcKJQdQ/Tz7P0JtQssI/AAAAAAAAAgg/3pWLh-HDcS4/s640/macaroons+recipe.jpg

Woot woot ! Im back~~
Dah lame tak online lamaaa lamaaa . Act , terbangun pasal k-e-h-a-u-s-a-n .
Then baru teringat malam tadi tak solat isyak lagi , so solat dulu . Jeng jeng jeng , bukak laptop . HAHA

Sekarang , schedule dah p-a-d-a-t TT^TT . Tiap tiap hari balik pukul 5 . Isnin---------------Jumaat .
Fuyooooo . Kalah president -o- . Penat . Tapi takpe , usaha nak dpt 8A ! InsyaAllah ! Aminnn ! ;)

Oh atas tuu recipe macaroons , recipe by Martha Stewart , recipe card by me , card holder inspired by mochafrappes . lalala~ Cun tak , cun tak ? ^^

Kbye . dah azan Subuh . nak solat . merong byongg byongg~~

Saturday, February 11, 2012

T-ARA time to LOVE

http://sumandu.files.wordpress.com/2009/11/qri8.jpg

Ahhhh neomu yeppeun Qri eonni ~ ~ ~
Neomu pigonae . Tak dapat tidur + edit blog sampai berubah jadi ntah ape rupe tah , nasib baik ade byk pic t-ara , kurang sket rase rosak blog ni. LOL . And penat menunggu download game ni . fuhh~

Blog dah berubah sisik . HAHA . geli aku dengar sisik -.-''
Amacam korang rase ? oke ke ? aku tak tau lah . biar je lahh . aku rindu pulak theme Star Rider sebelum ni .__.'' tsk tsk .

Oh minggu depan start kelas tambahan . Aaaaaaaaaaaa . tiap tiap hari balik pukul 4.45 o.o''
Aku tak sabar jugak sebenarnye . Tapi kadang kadang aku asyik tepikir PENAT nya tahun ni . Dah la drama sekolah kami handle , rasenye lah kot . Pastu ingat nak ikut kem antarabangsa PBSM tu . Penat penat . Sekolah kata nak buat prep act . Tapi ade kelas tambahan . So means prep = kelas tambahan lah ea ? aaaaaaaaaaaaaa ingatkan prep mcm asrama tu . takde cikgu . hoho .

Orite . Chow Chin Chaw . sedappnyee TT^TT
Harini nak pegi Pahang , abang Mus'ab kawin . Tiap tiap minggu aku pegi kenduri mesti jauh jauh .
Kedah , Johor , Terengganu , Pahang and coming , Penang . HAHA hebad betul (Y)

Wednesday, February 1, 2012

Lets have fun @ Whoopers's Radio !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lhy25ot0rK1qctfhvo1_500.png
http://2.bp.blogspot.com/-8VlO9i6XQdU/TZ8dfpABvDI/AAAAAAAAAqo/K1RC5ORCHec/s1600/tumblr_li7d12FaoZ1qctfhvo1_500.png
http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=20101004143b003b40.jpg&res=medium
Awek aku sangat comel .____.


Salam . Anyeong . Minna ! Hoot hooot !

Hey guys ! Korang tahu atau tidak kewujudan radio Whoopers ?
I make this online radio for Whoopers . This radio already got 5 DJ now . Sorry , no more DJ req , full oleady ><''
It's already 5 days now . The radio launch on 28th of Jan , I mean , last Saturday .
We turn it up International songs for you guys ! KPOP , JPOP , ENGLISH , CPOP , Malaysian , Indonesian , Rusian and Bollywood . HAHA this is totally cool (Y)

Check out our radio by click the pic below !


Any songs request , just shout at the chat room @ Whoopers Radio . Just ask for req and give the download link of the song u wanna req . Remember , 4shared download link only ^^ If I'm the DJ , you can give my mediafire or mp3skull link . Base on the on air DJ on that time .

Oh yeah ! tadi ade akak KCS post pic album KAT-TUN - CHAIN tu ! omg ! bile nak keluar , cepat lah released !!! HAHAHA aku berazam nak beli album tu ! dah la ade CD 17 tracks + DVD PV and KAT-TUN show tu . Aww ~~<3 Kame , I wanna buy it ! I wanna buy you ! i want you ! LoL . tgok cover album CHAIN .


Fuyooo , tengok gmbr aku lah tu dkt tripod stand tuu *O* HAHAH perasan gile weyy , Kame kata -.-''
Okey chow O/  b.i.o.n.g ~

Yang tak berapa nak benar tapi wujud,
SayaNakKamenashiKazuya