Wednesday, March 7, 2012

Future Fashion Designer ?!?

http://data.whicdn.com/images/20284427/tumblr_lwy5zxuAac1qh8syro1_500_large.png


Kyaaaaaaaa ! Anyeong yorobun ! :D
Dah pukul 5:10 dah ni , kejap lagi nak siap pegi sekolah . seriously aku imsomnia lepas exam @_@
Aku bile dah 2 minggu lebih tak mengadap lappy jadi gayat lak bila bukak lappy . HAHA . Tu yang tak tidur tuh , banyak bende aku terlepas and tadi tgok dorama Attention Please ! yang duduk terperap dalam lappy ni, tak tengok tengok. Baru tengok ep 1.Ade Ryo dalam tu and girl tu ada rupa Eikura Nana sikit.Sebelum tu layan anime Kaidan Restaurant satu ep jugak. HAHA . First time aku tgok anime berepisod dekat laptop.Selalunya tengok kat tv.Paling koman Detective Conan, HAHA. Oh actually, aku nak cerita bende lain lah.Apa lah meleret sampai conan bagai ni.

Tadi, wifi ade orang tutup. Malas nak on kan balik dekat luar.So, godek godek CS3. Tadaaa, hasil jugak satu artwork yang berunsur Fashion + Photography. Dapat ilham dari gambar Kame. And rangka lukisan tu ikut posture Kame dalam pic tu. Kaki tu pulak masa tgok gmbr jiyeon, terfikir nak buat kaki orang tu macam tu.So, semuanya kebetulan je dalam pic ni.Masa nak buat pun kebetulan pasal tak sangka pulak tak tidur malam ni.


http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431977_384047918273132_100000037823098_1585761_684175965_n.jpg


Seriously, lukisan aku nampak matang. Aku teringin nak buat doodle comel comel macam Nana buat tapi aku tak reti. Kalau lukis tangan boleh la, guna photoshop nanti jadi chachat. Design sebelum ni pun nampak matang. Lagi lagi posture orang pegang apple tu melentik je . HAHA -.-


http://2.bp.blogspot.com/-8wOaH9CUgBY/Ti7F10cL8lI/AAAAAAAAAQo/vjdOLZDhje4/s640/My+design.jpg



Kbye . Nak mandi ! ^o^

No comments:

Post a Comment