Tuesday, October 25, 2011

ada satu budak laparr =____="

http://29.media.tumblr.com/tumblr_ltmbft8jOX1qec2xio3_500.jpg
//tajuk sedih tapi gambar ni tak menunjukkan keLAPARan lansung =.="
fuuhh , aku lapar sekarang . aku nak keluar carik something kat dapur tapi malas lahh . 
raspberry stick dah habis  . aku mengidam lagi bende alah tu TT______________TT
pepero . hee~ mcm pororo //CronggChann , nickname gongchan , buaye dlm pororo tuu ~

http://img2.lln.crunchyroll.com/i/spire4/b4f51caca15adf06ba7b760f5293d1371224873574_full.jpg
oke . pastu rasa macam nak makan ni malam malam nie .
aku memang suke gila gila daging . haritu ayah masak steak . mashitdda ! >< tu yang rase nak lagi !

http://www.cringel.com/files/images/adia-2007-07-23-DSC-1731-juicy-pepper-beef-steak-with-vegetables-nepal-pokhara-cringel.com.jpg

bukan tu je yang aku rasa nak makan . ni pun sama jugak . huishh , lapar betul malam ni !

http://images.mylot.com/userImages/images/postphotos/2385052.jpg

nie punn -->

http://2.bp.blogspot.com/-C-Q_oyDLhBM/Tb2063RNPNI/AAAAAAAAANE/COey1dMEp0M/s1600/319.jpg
dah lama suruh mama buat lagi . tapi mama sebok , takde mase nak buat  . sumpah sedap , shepperds pie <3

yang nie , memang sedap sangat kalau makan sekarang :3

http://www.sheryna.com.my/a/userlogo/aizat1505_1_1298955351.jpg

spaghetti pun ape kurang nye ... :9

http://beerbeer.org/image/2008/review/food/spaghetti-bolognese.jpg

oke . memang hampir sume makana itali . ye , memang aku suke Italian food . Memang kene dgn taste bud aku . Haa , lapar takk tengok post nie ? //jangan  ngap PC korang lak xD oke la , sok depavali . Korang dah buat persiapan yang lengkap lagi berMUTHU tinggi ? xD

Ravin , Prinyankalleycat and Rajendrav , Happy Happy Depavali ~ :D

No comments:

Post a Comment